Populli turk më 15 korrik 2016 i tha ndal tiranisë

Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës publikoi videon me rastin e përvjetorit të 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk.