Populli shqiptar nuk do ta harrojë kurrë ndihmën e Turqisë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, falënderoi Turqinë dhe Presidentin e saj Recep Tayyip Erdoğan për ndihmën e ofruar në menaxhimin e situatës si dhe për ndërtimin e 500 njësive banimi, pas tërmetit të fuqishëm që goditi Shqipërinë.