Policia franceze ndërhyn me gaz lotsjellës ndaj manifestuesve turq

Një grup turqish organizuan në Dizhn dhe Lion tubime në mbështetje të Azerbajxhanit si dhe për të protesuar sulmin e aktivistëve armenë ndaj qytetarëve turq më 28 tetor në qytetin Vienne. Vetëm se policia franceze ndërhyri me gaz lotsjellës për të shpërndarë manifestuesit turq dhe gjobiti pjesëmarrësit në tubim.