Pesë momente që përcaktuan vitin 2020

Pesë momente që lanë gjurmë në vitin që lëmë pas. Vrasja e komandantit të Forcës së Jerusalemit të Iranit, Qasim Souleymani dhe vrasja e shtetasit amerikan me ngjyrë, George Floyd janë disa prej tyre që kanë mbetur në kujtime.