Përshkallëzohet gjendja në Irak, 35 të vrarë dhe shumë të plagosur

Si pasojë e protestave kundër korrupsioni dhe papunësisë, që krahas Bagdadit kanë përfshirë edhe në qytetet jugore të vendit, numri i të vrarëve ka arritur në 35.