Përleshje të dhunshme në kryeqytetin Sana të Jemenit

Përleshjet që përjetohen prej kohësh në Jemen, përleshjet që përjetohen prej kohësh në kryeqytetin Sana ndërmjet Huthive, që mbajnë nën kontroll udhëheqjen dhe forcave të liderit të rrëzuar, Ali Abdullah Salih, u përshkallëzuan përsëri.