Përkrahësit e PKK-së sulmojnë ndërtesat e KE dhe GJEDNJ në Strasburg

Përkrahësit e organizatës separatiste terroriste PKK, që zhvilluan një protestë në qytetin Strasburg të Francës, sulmuan ndërtesat e Këshillit të Evropës dhe Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut.terör destekçileri strasbourg olayları