Përkrahësit e PKK-së dhunojnë qytetarët turq në Evropë

Përkrahësit e organizatës terroriste PKK/YPG kanë nisur të organizojnë sërish protestat të dhunshme dhe sulmojnë qytetarët turq që jetojnë në Evropë si dhe dyqanet e përfaqësitë turke.