Përfundon "Projekti i Shekullit"

Kryeministri Ahmet Davutollu dhe Kryeministri i Republikës Turke të Qipros së Veriut Ömer Kalyoncu hodhën firmat e fundit për projektin e shekullit.

Kryeministri i RTQV-së Ömer Kalyoncu në fjalën e rastit tha: “Uji që vjen nga Turqia është ujë i bekuar”.