Parlamentarët e Mesdheut diskutuan në Stamboll krizën e refugjatëve dhe terrorizmin global

Në mbledhjen e Komitetit të Asamblesë Parlamentare të Bashkimit për Mesdheun (AP UpM) për Çështjet Ekonomike dhe Financiare, Punët Sociale dhe Arsimit që mbahet në Stamboll trajtohen çështje të tilla si kriza e refugjatëve, terrorizmi global dhe politikat e vizave.