Panairi i arsimit në Kirgizi

Universitetet turke promovohen në Kirgizi. Turqia mori pjesë në këtë panair me Universitetet Bahçesehir dhe Bilkent së bashku me Universitetin e Mesdheut Lindor të Republikës Turke të Qipros së Veriut.