Pamje nga "Samiti Amerikano-Arab dhe i Vendeve Islame"

Me pjesëmarrjen e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump dhe liderëve të më shumë se 50 vendeve arabe dhe islamike, në Kryeqytetin Riad të Arabisë Saudite u zhvillua "Samiti Amerikano-Arab dhe i Vendeve Islame".


Fjalët Kyçe: Donald Trump , Riad , Arabia Saudite