Pamje nga rianëtarësimi i Presidentit Erdoan në partinë AK

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan), që është kryetar themelues i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim, u kthye në parti si anëtar pas 33 muajsh.