Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Pamje nga mitingu gjigand i demokracisë turke

Stambolli mirëpriti të dielën mitingun më të madh të historisë së re të Turqisë. Rreth 5 milionë qytetarë i madh e i vogël, pavarësisht bindjeve politike dhe përkatësisë etnike dhe fetare u bashkuan për ti dalë për zot demokracisë.