Palestina ndërpret të gjitha marrëdhëniet me SHBA-në dhe Izraelin

Presidenti i Palestinës, Mahmoud Abbas, njoftoi ndërprerjen e të gjitha marrëdhënieve të qeverisë palestineze me Izraelin dhe SHBA-në si reagim kundër planit të paqes që Presidenti amerikan, Donald Trump, ka hartuar për Lindjen e Mesme.