Opozita siriane përparon në jug të Idlibit

Opozita e armatosur siriane ka kaluar në kundërveprim për të ndaluar përparimin e forcave të regjimit në Idlib dhe pasi ka marrë kontrollin e Jabal Al-Zawiya vazhdon të avancojë në pjesën jugore të provincës. Ndërkohë luftime të ashpra po zhvillohen edhe në qytetin me rëndësi kritike Seraqib, ku kryqëzohen autostradat M4 dhe M5.