Operacioni i shpëtimit të një elefanti në det në Sri-Lankë

Forcat Detare të Sri-Lankës  shpëtuan një elefant që ishte tërhequr nga dallgët në breg dhe nuk mund të dilte dot.

Elefanti i evidentuar gjatë një kontrolli rutinë u shpëtua dhe më pas iu dorëzua autoriteteve përkatëse të jetës së egër.