Operacioni “Burimi i Paqes” – Terroristët filluan të arratisen duke lënë pas armët dhe municionet

Në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", deri tani është spastruar nga prania e terroristëve një sipërfaqe prej 1.342 m2, e cila përfshin qendrat e Ras al-Aynit dhe Tell Abyadit, por edhe 56 fshatra përreth tyre.