OKB-ja vazhdon të ndihmojë Shqipërinë pas tërmetit të 26 nëntorit

Përmirësimi i sistemit të mbrojtjes civile prej kohësh ka marrë vëmendjen dhe përkushtimin e Ministrisë së Mbrojtjes dhe qeverisë shqiptare. Këtij qëllimi do t’i shërbejë projekti “Forcimi i aftësisë ripërtëritëse në Shqipëri”, i cili u inaugurua këto ditë nga ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka dhe përfaqësueses së përhershme të Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Limya Eltayeb.