Objektet naziste të gjetura në Buenos Aires ekspozohen në muzeun e qytetit

Gjatë kërkimeve të policisë argjentinase dhe Interpolit në shtëpinë e një koleksionisti në Buenos Aires, u gjetën të fshehura 75 objekte të ndryshme të periudhës naziste.

Këto objekte, për të treguar gjenocidin nazist, iu dhuruan muzeut të qytetit.