"Nuk ka fuqi më të madhe mbi fuqinë e popullit"

Me thirrjen e Presidentit Recep Tayyip Erdogan miliona njerëz që dolën në rrugë për demokracinë dhe atdheun arritën të ndalojnë tradhtarët puçistë duke dhënë edhe jetën e tyre.