Një raketë e DAESH-it plagos 6 vetë në Kilis të Turqisë

Si pasojë e raketës së lëshuar nga territoret siriane të kontrolluara nga DAESH-i dhe që ra afër një tregu në qytetin Kilis të Turqisë janë plagosur 6 persona, nga të cilët 5 janë fëmijë.