Nisma Adriatiko-Joniane, Kryeminstri Rama: Evropa, zgjedhja e parë me vullnet të lirë për Shqipërinë

Nën kujdesin e Kuvendit të Shqipërisë, është organizuar Në Tiranë, konferenca e 18-të e Kryetarëve të Parlamenteve të Nismës Adriatiko-Joniane, me pjesëmarrjen e delegacioneve nga parlamentet e vendeve të rajonit dhe më gjerë.