Ngushtica e Stambollit nga syri i një kapiteni udhëzues

Ngushtica e Stambollit është një prej kanaleve me trafikun më të ngjeshur të anijeve tregtare në botë, me rreth 60 anije mallrash që kalojnë çdo ditë. Dhe pikërisht këtu angazhohet një skuadër e përkushtuar për sigurinë dhe asistencën e lundrimit në ujërat territoriale turke: Drejtoria e Përgjithshme e Sigurisë Bregdetare...