Neonazistët e Mesdheut – Pjesa 3.

Dokumentari i #TRTWorld me titull “Neonazistët e Mesdheut” dhe me titra në gjuhën shqipe hedh dritë mbi grupet e ekstremit të djathtë në Greqi dhe në Qipron greke. Nga indoktrinimi në militarizim, këta neonazistë nuk lënë gjë tjetër prapa veçse gjurmë dhune. #ELAM #Agimi i #Artë #Greqi #trtshqip

Pjesën e 1-rë mund ta shikoni duke klikuar këtu...

Pjesën e 2-të mund ta shikoni duke klikuar këtu...