Neonazistët e Mesdheut – Pjesa 1.

Dokumentari i «TRT World» me titull “Neonazistët e Mesdheut” ndan me shikuesit aktet raciste që partia «ELAM», e cila është themeluar nga «Agimi i Artë», bën ndaj turqve, grupeve minoritare dhe emigrantëve. 

Pjesën e 2-të mund ta shikoni duke klikuar këtu...

Pjesën e 3-të mund ta shikoni duke klikuar këtu...

Pjesën e 4-ët mund ta shikoni duke klikuar këtu...