Në Venezuelë vazhdon marshimi i përkrahësve të qeverisë

Përkrahësit dhe simpatizantët e qeverisë dhe Kryetarit të Shtetit, Nicolas Maduro u mblodhën përpara kompleksit të kongresit të Venezuelës dhe duke mbështetur mbledhjen e kuvendit, kërkuan që ti jepet fund protestave të opozitës që vazhdojnë prej 4 muajsh në vend.