Në Turqi kapen 186 emigrantë të jashtëligjshëm

Ekipet e Komandës së Xhandarmërisë në qytezën Ajvaxhëk të Çanakalasë kanë organizuar një operacion në Kepin e Kadërgas dhe në fshatin Arëkllë të komunës Kuçukuju dhe kanë kapur 186 shtetas të huaj, të cilët kërkonin të shkonin jashtë shtetit në mënyrë të paligjshme.