Në Turqi filloi kurimi i kafshëve të sjella nga Halepi

Në qytetin Bursa të Turqisë filloi kurimi i 3 luanëve, 2 tigrave, 2 hienave dhe 2 arinjve të dëmtuar në Kopshtin Zoologjik të Halepit për shkak të luftërave që vazhdojnë në Siri.