Në Tiranë vijojnë aktivitetet përkujtimore për 15 Korrikun

Me rastin e 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar që shënohet nga Turqia, në Shqipëri u organizua ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit për punimet krijuese të studentëve me tematikë tentativën për grushtshteti ndërmarrë nga organizata terroriste gyleniste, FETO.