Në Shqipëri TIKA shpërndan ndihma për fëmijët jetimë dhe familjet në nevojë

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR vazhdon të shpërndajë ndihma në Shqipëri për familjet në nevojë me rastin e muajit të Ramazanit.