Në Shqipëri mbyllet Java e Filmit Turk

Në kryeqytetin shqiptar, Tiranë është mbajtur një bashkëbisedim me aktorin e njohur turk Ercan Kesal dhe gjithashtu është promovuar libri i tij “Kandidati për kryetar”…