Në Shqipëri fillon shpërndarja e ndihmave për qytetarët e prekur nga tërmeti

Nis shpërndarja e pakove të para ushqimore për pensionistët, kryefamiljarët dhe familjet në nevojë. Të parët kanë qenë banorët e Thumanës, të goditur më së shumti edhe nga tërmeti i 26 nëntorit 2019. #Covid19