Në Gjermani vazhdon gjyqi kundër NSU-së

Në Gjykatën e Lartë të Landit të Mynihut u mbajt seanca e 260-të e gjyqit, me të pandehur organizatën terroriste NSU (ose e njohur edhe si Ilegaliteti Nacional-Socialist) dhe që gjatë viteve 2000-2007 kjo organizatë ka vrarë 10 persona, 8 prej tyre turq.