Mjeti Ajror Sulmues pa Pilot, Akinci do të realizojë fluturimin e parë në muajin tetor

Selçuk Bayraktar, president i Bordit të Trustit të Fondacionit të Skuadrës Teknologjike të Turqisë dhe drejtor teknik i kompanisë “Baykar” tha se Turqia kërkon që të realizojë brenda muajit prill fluturimin e parë të Mjetit Ajror Sulmues pa Pilot Akënxhë, prodhim vendor dhe kombëtar.