Meta: Marrëdhëniet me fqinjët duhet të mbrohen, të zhvillohen dhe të forcohen

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta zhvilloi në fund të javës së kaluar një konferencë për media, ku u fokusua në çështjet që lidhen me çështjen e hapur mes Shqipërisë dhe Greqisë për kufizimin e zonave detare, zgjedhjet e ardhshme parlamentare dhe procesin e reformës në institucionet e drejtësisë, etj.