Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Mesazhe përkrahjeje nga komunitetet për operacionin “Burimi i Paqes”

Ushtari turk ndodhet në lindje të lumit Eufrat për paqen dhe qetësinë në vend (Siri) dhe rajon, ka njoftuar të mërkurën në mbrëmje Ministria e Mbrojtjes Kombëtare.