Meksikë - Shpërthime pas tërmetit në qytetin Meksiko

Pas tërmetit të fuqishëm 7 ballë që goditi jugperëndimin e Meksikës, dolën në shesh pamje nga shpërthimet që ndriçuan qiellin dhe shkaktuan ndërprerje të energjisë në një lagje të qytetit Meksiko.