Mbërrin në Turqi ndihma financiare e BE-së për sirianët

Ka mbërritur në Turqi kësti i parë i ndihmës financiare të BE-së me vlerë 3 miliardë euro. Detajet lidhur me propozimin që Turqia i ka bërë Bashkimit Evropian dhe fondin e ndihmës së Unionit janë bërë publike nga zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme.