Marrëveshje bashkëpunimi mes Shqipërisë dhe Kosovës në fushën e sigurisë dhe rendit

 

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti i shoqëruar nga drejtues të tjerë të lartë të Policisë së Kosovës, ka zhvilluar një vizitë në Drejtorinë e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, ku është pritur nga homologu i tij Ardi Veliu.