Marrëdhëniet e fuqishme në linjën Ankara-Doha

Lidhjet gjithnjë në fuqizim në linjën Ankara-Doha janë reflektuar edhe në bashkëpunimin ekonomik. Fondi i akumuluar i Katarit si dhe infrastruktura industriale dhe teknologjike e Turqisë tregojnë se bashkëpunimi mes dy vendeve do të vazhdojë edhe në vitet e ardhshme.