Maqedonia e Veriut nuk merr datën për hapjen e negociatave

Nuk ka datë për çelje të bisedimeve për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Kundër hapjes së negociatave me këto dy vende ishte Franca.