Luftanijet e NATO-s patrullojnë në detin Egje

NATO-ja filloi me patrullimin ndaj emigrantëve të jashtëligjshëm në Detin Egje.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg bëri të ditur se luftanijet e NATO-s në kuadër të luftës kundër krizës së emigrantëve kanë filluar me patrullime në ujërat territoriale të Turqisë dhe Greqisë.