Lufta detare e Çanakkalasë, ku flotat gjigande angleze dhe franceze nuk mundën të kalojnë

Plot 104 vjet më parë historia tregoi se Çanakkalaja ishte e pakalueshme, edhe për ata që kishin flota gjigande e të blinduara.