Liderët qipriotë bëjnë apel të përbashkët për personat e humbur

Presidenti i Republikës turke të Qipros së Veriut Mustafa Akinci dhe Lideri grekoqipriot Nikos Anastasiadis përmes një mesazh të përbashkët sensibilizues u bëjnë thirrje banorëve të ishullit të bashkëpunojnë për gjetjen e personave të zhdukur.