Kthimi në tokë nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar

Ulet në Tokë në bazën në Kazakistan ekipi i 52-të i përbërë nga kozmonautët e NASA-s, Peggy Whitson, Jack Fischer, dhe i Roscosmos