Kryeministri Yildirim njofton vazhdimin e arrestimeve

“Arrestimet vazhdojnë. U lutem qytetarëve që të mos i braktisin sheshet deri sa ngjarja të përfundojnë tërësisht, madje të gjithë qytetarët sapo të zbardhë drita janë të lutur që të mblidhen në sheshet kryesore të qyteteve, sidomos ata që jetojnë në Ankara dhe Stamboll. Punimet nga ana jonë (qeverisë) vazhdojnë sipas planit. Me leje të Zotit do ti neutralizojmë këta vrasës, anëtarët e kësaj organizate terroriste”, thotë Kryeministri Yildirim në mesazhin drejtuar popullit përmes një videoje që ka publikuar në llogarinë e tij në Twitter.