Kryeministri Yildirim në aktivitetet e ‘off road’ në vendlindje

Kryeministri, Binali Yildirim e kaloi ditën e fundit të javës në vendlindje, Erzincan ku mori pjesë në Festivalin e Rinisë dhe Natyrës ‘Dumanli’ në nënprefekturën Refahiye.