Konferenca për shtyp Erdogan-Trump në Shtëpinë e Bardhë

Ndiqni disa nga fragmentet kryesore të konferencës së përbashkët për shtyp, që Presidenti Recep Tayyip Erdogan i Turqisë dhe Presidenti Donald Trump i Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbajtën pas takimeve në Uashington, më 13 nëntor 2019.