Komuniteti ndërkombëtar përballet me një sprovë të re izraelite

Izraeli përgatitet të sfidojë përsëri botën duke shkelur vendimet e Kombeve të Bashkuara dhe drejtësinë ndërkombëtare. Aneksimi i jashtëligjshëm izolon edhe më shumë palestinezët dhe të drejtat e tyre.